Metselwerkondersteuningen en Lateien

Wij leveren onder andere stalen metselwerkdragers en lateien. De verkoop, engineering en productie hebben wij in eigen beheer. Dit houd in dat wij korte lijnen hebben met onze productie- en bewerkingsafdeling, zodat wijzigingen snel doorgevoerd kunnen worden. Verder hebben wij een uitgebreid machinepark voor bijna alle bewerkingen, tevens houden wij een behoorlijk voorraad plaatmateriaal beschikbaar voor de productie van o.a. lateien en metselwerkondersteuningen.

U kunt desgewenst speciale bundelingen of markeringen opgeven, ook kunt u Uw leverschema’s uitstellen cq wijzigen daar wij over voldoende opslagcapaciteit beschikken op ons terrein in Hendrik Ido Ambacht. Alle materialen kunnen geleverd worden op de door u gewenste bouwplaatsen, onze logistieke partners beschikken over eigen losmogelijkheden zodat uw eigen werkzaamheden niet verstoord worden.

Het leveringsprogramma van Peekstok Construction is breder dan alleen lateien en metselwerkondersteuningen. Voor de bouw kan een compleet pakket aan staalproducten geleverd worden, zie ook voor een kleine impressie onze producten rubriek.